Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλαγές στη διοίκηση της Nintendo of Europe

*
H Nintendo of Europe GmbH ανακοίνωσε μια σειρά από αλλαγές στη διοικητική της δομή και η βασικότερη είναι η αποχώρηση του επί 18 έτη προέδρου Satoru Shibata, που επιστρέφει σε πόστο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Kyoto της Ιαπωνίας. Ο Shibata ανέλαβε πρόεδρος της Nintendo of Europe το 2000, προερχόμενος αρχικά από τη Nintendo Co., Ltd. στην Ιαπωνία, όπου ξεκίνησε εργάζετται το 1985, για να ακολουθήσουν θέσεις στη Nintendo UK το 1993 και τη Nintendo Australia Pty. Ltd το 1996. Πλέον, ο Shibata θα είναι ο νέος γενικός διευθυντής του τμήματος μαρκετινγκ και του τμήματος αδειών της ιαπωνικής εταιρείας. Ακόμα, από τις 28 Ιουνίου 2018, κατέχει θέση στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.



Επιπλέον, από 1η Ιουλίου 2018 ο Koji Miyake, πρώην γενικός διευθυντής του τμήματος ανθρωπίνων πόρων της Nintendo Co., Ltd., θα ανήκει στο δυναμικό της Nintendo of Europe, έχουντας τη θέση του CEO/Chairman. Τη θέση του προέδρου της Nintendo of Europe President θα πάρει το Stephan Bole, όντας ταυτόχρονα και COO. Άμεσοι βοηθοί του Bole θα είναι ο Luciano Pereña ως CFO και ο Laurent Fischer ως CMO. Στο παρελθόν, ο Bole διετέλεσε Managing Director της Nintendo France την περίοδο 2001-2015, Senior Managing Director Corporate Strategy (2009-2015) και Senior Managing Director European Subsidiaries & Affiliates (2015-2018) στη Nintendo of Europe. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*